Negresa De Post Pufoasa Cu Gem
Negresa De Post Pufoasa Cu Gem
Fac in forma de briose uneori si sunt tare bune la ceai sau la pachetel. Chiar dacă ne aflăn în mijlocul postului paștelui asta nu însemnaă că nu ne putem delecta cu o prăjitură gustoasă.
Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult
Se incorporeaza faina, praful de copt, cacaua si esenta de rom si se toarna compozitia obtinuta. Este o prajitura pe care o fac destul de des in tot felul de combinatii. Negresa de post cu gem este un desert ideal nu numai in perioada in care nu dorim sa mancam „de dulce.
Gem sau dulceata (eu am folosit dulceata de visine) 150 ml ulei 300 ml apa ingrediente blat negresa: Făina se amestecă cu cacaoa, praful de copt si se adaugă la amestecul in final se adaugă nuca de cocos, nucile măcinate, esenta de vanilie si coaja de lămaie. Cine a zis ca nu te poti rasfata cu ceva bun si dulce chiar si in timpul postului?
Am mai zis si sustin in continuare:
Gem sau dulceata (eu am folosit dulceata de visine) 150 ml ulei 300 ml apa ingrediente blat negresa: 2 faina se amesteca cu praful de copt si cacao si se adauga la amestecul de mai sus. Mâncărurile de post sunt foarte sănătoase și sănătoase reprezentând un beneficiu pentru organism doarece ajută la eliminarea toxinelor din organism.
Apa 250 ml folositi cana gradata, zahar 150 g, ulei de floarea soarelui 150 ml, gem de casa 4 linguri sau dulceata — eu am pus dulceata de cirese, cacao pudra 3 linguri, praf de copt 1 lingurite, faina alba calitate superioara 300 g folositi cantarul pentru masurat, fructe uscate. Negresă de post cu gem și nuci. Amestecam bine cu un tel pana se combina cele 4 ingrediente, apoi turnam treptat(in timp ce amestecam) apa, uleiul, gemul, esenta si bicarbonatul stins cu o lingurita de otet.
Prajitura negresa in varianta de post este un desert pufos, aromat si delicios. Am mai zis si sustin in continuare: Puteti trece la reteta video daca doriti sau cititi mai departe reteta scrisa
Mâncărurile de post sunt foarte sănătoase și sănătoase reprezentând un beneficiu pentru organism doarece ajută la eliminarea toxinelor din organism.
Cine a zis ca nu te poti rasfata cu ceva bun si dulce chiar si in timpul postului? Deserturi fara oaua si unt. Să aveți poftă la negresă de post cu gem și nucă!
Cine a zis ca nu te poti rasfata cu ceva bun si dulce chiar si in timpul postului? Și ușor de preparat aș zice eu, chiar așa și este, zilele trecute am preparat această pufoșenie, rețeta nu este deosebită mai degrabă interesantă aș zice pentr că în componența ei intră și. Fac in forma de briose uneori si sunt tare bune la ceai sau la pachetel.
200 g raftul bunicii făină 000 1 linguriță bicarbonat 1 vârf de cuțit de sare ciocolata trebuie să fie topita la bain marie cu 2 linguri de apă și să fie amestecată în aluat până obțineți o compoziție moale și pufoasă. Cine a zis ca nu te poti rasfata cu ceva bun si dulce chiar si in timpul postului? O lingura otet sau zeama de lamaie.
Negresa de post se prepara extrem de usor.
Apa 250 ml folositi cana gradata, zahar 150 g, ulei de floarea soarelui 150 ml, gem de casa 4 linguri sau dulceata — eu am pus dulceata de cirese, cacao pudra 3 linguri, praf de copt 1 lingurite, faina alba calitate superioara 300 g folositi cantarul pentru masurat, fructe uscate. Scoatem negresa pe un gratar si o lasam sa se raceasca. Cine a zis ca nu te poti rasfata cu ceva bun si dulce chiar si in timpul postului?
Posting Komentar untuk "Negresa De Post Pufoasa Cu Gem"