Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Vremea Pe Ore Iasi

Vremea Pe Ore Iasi. Gmt+1 (ora de iarna) trecerea la ora de vara 28 mar 2021. Încărcarea vremii timp de 10 zile iasi, românia. Vremea de azi pe ore și temperatura de acum din iasi direct de la stația meteo! Vremea.net iti prezinta prognoza meteo pe ore pentru temperatura, precipitatii, vant, umiditate, presiune atmosferica, index uv, soare, nori, nebulozitate. 08 ore 39 minute fus orar:

Fii pregătit(ă) cu cele mai precise prognoze pe 10 zile pentru chişinău, republica moldova cu maxime, minime, şanse de precipitaţii de la the weather channel şi weather.com. Prognoza meteo pe următoarele 10 zile pentru județul iasi: Soarele răsare la 06:32 și apune la 18:08. Chişinău, vremea pe ore astăzimiercuri 03 martie 2021. Prognoza meteo pentru orașe se actualizează zilnic la ora 15.30 pentru următoarele 5 zile de prognoză.

Vremea Iasi Prognoza Meteo Pe 7 Zile Freemeteo Ro
Vremea Iasi Prognoza Meteo Pe 7 Zile Freemeteo Ro Source from : https://freemeteo.ro/vremea/iasi/7-zile/afisare/?gid=675810&language=romanian&country=romania
Vremea in iasi are o temperatura minima de 0 ºc si maxima de 0 ºc. Vremea în romania, iaşi următoare actualizare la 08:00. Cer acoperit de nori, soare pe alocuri temperatura maxima iasi: Vantul va adia cu o briza blanda, avand viteza de 14 km/h din directia vsv, iar presiunea atmosferica va fi de 761 mm. Vremea in meteo are o temperatura minima de 5 ºc si maxima de 9 ºc.

Vint 4.9 m/s umeditate 60% precipitatii:

În fiecare zi monitorizăm vremea bucurești și împrejurimi ca să îți oferim prognoza meteo exactă pe 10 zile și ore. Vremea in meteo are o temperatura minima de 5 ºc si maxima de 9 ºc. Vremea.net iti prezinta prognoza meteo pe ore pentru temperatura, precipitatii, vant, umiditate, presiune atmosferica, index uv, soare, nori, nebulozitate. Prognoza meteo pentru orașe se actualizează zilnic la ora 15.30 pentru următoarele 5 zile de prognoză. Cer acoperit de nori, soare pe alocuri temperatura maxima iasi:

Iaşi, vremea pe ore astăziluni 01 februarie 2021. Vantul va adia cu o briza blanda, avand viteza de 14 km/h din directia vsv, iar presiunea atmosferica va fi de 761 mm. Informatiile despre prognoza meteo pe 15 zile in iasi sunt actualizate la 2 ore. Fii pregătit(ă) cu cele mai precise prognoze pe 10 zile pentru chişinău, republica moldova cu maxime, minime, şanse de precipitaţii de la the weather channel şi weather.com. În fiecare zi monitorizăm vremea bucurești și împrejurimi ca să îți oferim prognoza meteo exactă pe 10 zile și ore.

Vremea Arad Astăzi Pe Ore Freemeteo Ro
Vremea Arad Astăzi Pe Ore Freemeteo Ro Source from : https://freemeteo.ro/vremea/arad/previziuni-peora/astazi/?gid=686254&language=romanian&country=romania
Fii la curent cu starea vremii din iasi. Vremea de azi pe ore și temperatura de acum din iasi direct de la stația meteo! Citește prognoza meteo și află care va fi starea vremii în bucurești și în țară! Everything you need to be ready to step out prepared. 08 ore 39 minute fus orar:

Prognoza radar 3 oră prognoza pe 7 zile harta lumii.

Fii pregătit(ă) cu cele mai precise prognoze pe 10 zile pentru chişinău, republica moldova cu maxime, minime, şanse de precipitaţii de la the weather channel şi weather.com. Vantul va adia cu o briza blanda, avand viteza de 14 km/h din directia vsv, iar presiunea atmosferica va fi de 761 mm. Soarele răsare la 06:32 și apune la 18:08. Vremea in zona iasi vremea pe harta in zona iasi. În fiecare zi monitorizăm vremea bucurești și împrejurimi ca să îți oferim prognoza meteo exactă pe 10 zile și ore.

Citește prognoza meteo și află care va fi starea vremii în bucurești și în țară! Vremea in iasi are o temperatura minima de 0 ºc si maxima de 0 ºc. Informaţia meteorologică este bazată pe datele furnizate de centrul european pentru prognoze. Informatiile despre prognoza meteo pe 15 zile in iasi sunt actualizate la 2 ore. Cer acoperit de nori, soare pe alocuri temperatura maxima iasi:

Vremea Acum Azi Si Maine Starea Vremii Si Prognoza Meteo Pe Ore
Vremea Acum Azi Si Maine Starea Vremii Si Prognoza Meteo Pe Ore Source from : http://vremea.tv/
Cer acoperit de nori, soare pe alocuri temperatura maxima iasi: Prognoza meteo pentru orașe se actualizează zilnic la ora 15.30 pentru următoarele 5 zile de prognoză. Zilnic si prognoza meteo pe ore widget, un simplu și ușor de utilizat pentru aplicatie meteo pe ecran pentru tine! * vreme indică în ora locală. 1,5m), cu creste care se rostogolesc, formând pe alocuri berbeci.

Cu acesta, puteți obține prognoza nu aveți nevoie pentru a căuta vremea azi '' vremea maine.

Încărcarea vremii timp de 10 zile iasi, românia. Everything you need to be ready to step out prepared. Cer acoperit de nori, soare pe alocuri temperatura maxima iasi: Prognoza radar 3 oră prognoza pe 7 zile harta lumii. Acum pe ore zilnic radar minutecast lunar calitatea aerului.

Posting Komentar untuk "Vremea Pe Ore Iasi"