Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Manastirea Sfanta Cruce Oradea

Manastirea Sfanta Cruce Oradea

Mănăstirea sfânta cruce este o adevărată oază duhovnicească pentru toţi pelerinii care îi trec pragul, dar mai ales pentru locuitorii municipiului oradea, fiind cel mai mare aşezământ monahal de maici din cuprinsul eparhiei oradiei, dar şi din întreaga câmpie de vest. Publicat de hrab alexandru la 13:31.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Dodane 2012.01.01 19:10 suma ocen/ilość ocen 38/13 odsłony 940 0 w ulubionych prawa autorskie. Site realizat ca sponsorizare de catre logic. Pagina oficială a mănăstirii sfânta ana _ o mănăstire de maici, ortodoxă.

Mănăstirea Sfintei Cruci Oradea Județul Bihor Provincia Crișana Provinciacrisana
vizitati articolul complet aici : https://provinciacrisana.wordpress.com/2015/06/21/manastirea-sfintei-cruci-oradea-judetul-bihor-provincia-crisana/
In locul sterp specific zonei, se inalta azi, din credinta, pentru credinciosi. 24 a, la 2 km de municipiul oradea; Mânăstirea sfânta ana orşova, orșova.

24 a, la 2 km de municipiul oradea;

Manastirea sfintei cruci 679 views8 year ago. Mănăstirii sfânta cruce și unui mare număr de credincioși orădeni. Pisania in limba slavona aflata in partea superioara a portalului de intrare noteaza:

In locul sterp specific zonei, se inalta azi, din credinta, pentru credinciosi. Biserica cea nouă construită în 1994 este identică cu cea de la râmeț, din județul alba: Înălţarea sfintei cruci, prăznuită la mănăstirea „sfânta cruce din oradea.

Manastirea Sfanta Cruce Oradea
vizitati articolul complet aici : https://www.crestinortodox.ro/manastiri/manastirea-sfanta-cruce-oradea-117897.html
Manastirea avea in mare parte rolul de ingrijire a ranitilor din luptele purtate in apropierea cetatii de scaun a sucevei. Mănăstirea sfintei cruci, oradea, jud. Puteți afla mai multe despre modulele cookie pe care le folosim sau le dezactivați settings.

Manastirea sfintei cruci 679 views8 year ago.

Vaata originaal pilti (uus aken). Distribuiți pe twitter distribuiți pe facebook trimiteți către pinterest. Home » emisiuni » teologice » pașii pelerinului » mănăstirea „sfânta cruce, oradea.

Mănăstirii sfânta cruce și unui mare număr de credincioși orădeni. Manastirea avea in mare parte rolul de ingrijire a ranitilor din luptele purtate in apropierea cetatii de scaun a sucevei. M.sfanta elena de la mare.

Duminica Sfintei Cruci La Mănăstirea Sfanta Cruce Din Oradea Basilica Ro
vizitati articolul complet aici : https://basilica.ro/duminica-sfintei-cruci-la-manastirea-sfanta-cruce-din-oradea/
Adormirea maicii domnului (biserica mare), sfanta cuvioasa paraschiva si nasterea maicii domnului (biserica de lemn, monument istoric). Adormirea maicii domnului (biserica mare), sfanta cuvioasa paraschiva si nasterea maicii domnului (biserica de lemn, monument istoric). ''io stefan voievod, domn al tarii moldovei, fiul lui bogdan voievod, a inceput sa zideasca aceasta.

Puteți afla mai multe despre modulele cookie pe care le folosim sau le dezactivați settings.

Pisania in limba slavona aflata in partea superioara a portalului de intrare noteaza: See more of mânăstirea sfânta ana orşova on facebook. Mânăstirea sfânta ana orşova, orșova.

Posting Komentar untuk "Manastirea Sfanta Cruce Oradea"