Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

La Multi Ani Parinte Duhovnic

La Multi Ani Parinte Duhovnic. Tu ești persoana cu care îmi place să prietenesc de mulți ani, prietenia noastră mă înveselește și bunătatea ta nelimitată. Astazi, 10 februarie 2010, parintele justin implineste 91 de ani. La mulți ani, scumpa mea prietenă! My dear, acest sms e de la mine. Ziua să se înceapă cu cântecelele păsărelelor, ziua să continue cu o mulțime de urări plăcute și daruri, iar seara să se termine cu o cea mai bună prietenă!

Cand stau în genunchi, cer doar atât: Astazi, 10 februarie 2010, parintele justin implineste 91 de ani. Fiecare an trait este o bucurie si un prilej in la mulți ani, mult stimate şi iubitul nostru paroh şi blândul nostru păstor, părintele octavian! Parintele paisie duhovnicul iintrebare:unii credinciosi spun ca nu citesc psaltirea pentru ca le face diavolul multe ispite.de ce se tem diavolii de psalmi? Preacuvioase parinte, sunteti cel care lucrati zi de zi, cu daruire necontenita la mantuirea noastra!

La Multi Ani Parinte Duhovnic Buna Vestire
La Multi Ani Parinte Duhovnic Buna Vestire Source from : https://buna-vestire.net/2013/06/la-multi-ani-parinte-duhovnic.html
Din dorința noastră de a vă inspira în crearea celor mai originale mesaje de la mulți ani pentru părinți, copii, iubiți sau prieteni, am adunat aceaste exemple de mesaje. La multi ani, cu fericire, sanatate si iubire. Felicitări cu ziua de naștere! Va multumim pentru tot ceea ce ati facut si faceti pentru noi. La multi ani,sfinte parinte iustin, multa sanatate, pace si cati mai multi ani de viata.

Ferice de cei care au fost mângâiați de mici de mâna unui slujitor cu har.

La mulți ani, sănătate, iubire, stimă și respect din partea celor dragi, realizarea scopurilor la infinit, împliniri frumoase îți dorim din inimă la mulți ani, frumoși, sănătoși și fericiți alături de cei dragi ție! Felicitări cu ziua de naștere! Am primit cateva felicitari din partea familiei si doua telefoane, unul de. Parintele paisie duhovnicul iintrebare:unii credinciosi spun ca nu citesc psaltirea pentru ca le face diavolul multe ispite.de ce se tem diavolii de psalmi? Va multumim pentru tot ceea ce ati facut si faceti pentru noi.

La mulți ani, sănătate, iubire, stimă și respect din partea celor dragi, realizarea scopurilor la infinit, împliniri frumoase îți dorim din inimă la mulți ani, frumoși, sănătoși și fericiți alături de cei dragi ție! La multi ani urari de zi de nastere video mesaj animat deosebit de frumos pt prietene fată. La multi ani, preacucernice părinte octavian! La mulți ani, draga mea! La multi ani, cu fericire, sanatate si iubire.

Pin On La Multi Ani
Pin On La Multi Ani Source from : https://ro.pinterest.com/pin/172684966946182123/
Tu ești persoana cu care îmi place să prietenesc de mulți ani, prietenia noastră mă înveselește și bunătatea ta nelimitată. Parintele paisie duhovnicul iintrebare:unii credinciosi spun ca nu citesc psaltirea pentru ca le face diavolul multe ispite.de ce se tem diavolii de psalmi? La multi ani cu sanatate colaj muzical cu felicitari melodia la multi ani versiunea originala. Mesaje profunde, memorabile și sincere de la mulți ani pentru: Astazi, 10 februarie 2010, parintele justin implineste 91 de ani.

Copil mic si dulce, chiar daca inca esti micut, de ziua.

208,451 likes · 9,641 talking about this. Rugăciune pentru părintele duhovnic (i). Fiecare an trait este o bucurie si un prilej in la mulți ani, mult stimate şi iubitul nostru paroh şi blândul nostru păstor, părintele octavian! Ferice de cei care au fost mângâiați de mici de mâna unui slujitor cu har. Copil mic si dulce, chiar daca inca esti micut, de ziua.

Mama, tata, frate, soră, rude, prieteni, copii, iubit, iubită, soț, soție și colegi. La multi și binecuvântați ani taticului nostru și duhovnic al creștinilor din satul baraboi. Rugăciune pentru părintele duhovnic (i). La multi ani cu sanatate colaj muzical cu felicitari melodia la multi ani versiunea originala. Mesaje profunde, memorabile și sincere de la mulți ani pentru:

Directia 5 La Multi Ani Youtube
Directia 5 La Multi Ani Youtube Source from : https://www.youtube.com/watch?v=FMI8H0dd7EY
Sa infloresti si in mijlocul zapezilor. My dear, acest sms e de la mine. Sa te pupe norocul si sa ai numai zambete si soare in calea ta! Ferice de cei care au fost mângâiați de mici de mâna unui slujitor cu har. La multi ani,sfinte parinte iustin, multa sanatate, pace si cati mai multi ani de viata.

My dear, acest sms e de la mine.

Ziua să se înceapă cu cântecelele păsărelelor, ziua să continue cu o mulțime de urări plăcute și daruri, iar seara să se termine cu o cea mai bună prietenă! Pagina multumeste tuturor vizitatorilor ,prietenilor si viitorilor prieteni! La mulți ani, draga mea! La multi ani cu sanatate dragului nostru parinte! Astazi este o zi speciala pentru tine, iar tu esti special pentru noi.

Mesaje profunde, memorabile și sincere de la mulți ani pentru: la multi ani parinte. Parintele justin parvu a izvorat lacrimi de mir.

Posting Komentar untuk "La Multi Ani Parinte Duhovnic"