Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Manastirea Sfanta Maria Techirghiol Contact

Manastirea Sfanta Maria Techirghiol Contact. 0 ratings0% found this document useful (0 votes). Techirghiol, romania arata pe harta. In prezent, manastirea este folosita de catre biserica ortodoxa romana. Cazare lângă mănăstirea sfânta maria techirghiol la hoteluri, vile și pensiuni. Hotelul este situat in centrul orasului techirghiol, in incinta manastirii sfanta maria, ocupand o suprafata de aproximativ 600 mp.

Hotel sfanta maria este situat în centrul orasului techirghiol, în incinta manastirii sfânta maria, ocupând o suprafata de aproximativ 600 mp. Sfanta maria, convocata la prezidentiale, titreaza romania libera in editia de luni. Avand in vedere contextul epidemiologic actual si restrictiile privind consultul direct al. Rezerva online la hotel sfanta maria 2*, techirghiol. Lasata in paragina, bisericuta de lemn este apoi adusa in anul 1951 la manastirea nou infiintata de la techirghiol, de catre patriarhul iustinian, care devine astfel ctitorul manastirii sf.

Manastirea Sfanta Maria Din Techirghiol Crestinortodox Ro
Manastirea Sfanta Maria Din Techirghiol Crestinortodox Ro Source from : https://www.crestinortodox.ro/biserici-manastiri/manastirea-sfanta-maria-techirghiol-67835.html
Maria din techirghiol for later. Maica semfora gafton, stareţa mănăstirii sfânta maria din techirghiol, unde a fost duhovnic părintele arsenie papacioc, a încetat din viaţă. Bai sarate cu apa din lacul techirghiol. In prezent, manastirea este folosita de catre biserica ortodoxa romana. Manastirea.sfmaria@yahoo.com cspsfmaria@yahoo.com (pentru cazare si tratament).

Vezi mai multe din galerie +.

Pentru amenajarea acestuia manastirea a primit binecuvantarea patriarhului bisericii ortodoxe romane, prea fericitul parinte teoctist. Hotelul este situat in centrul orasului techirghiol, in incinta manastirii sfanta oferte, preturi si locuri disponibile la hotel sfanta maria, techirghiol. Home » emisiuni » teologice » comori ale ortodoxiei » mănăstirea „sfânta maria din techirghiol. Distribuie distribuie distribuie distribuie adauga la wishlist. Sfântul pantelimon la mănăstirea techirghiol.

Mănăstirea sfânta maria techirghiol este greu să nu te surprindă prezența unei vechi biserici de lemn, în stil maramureșean, la în acest caz, comanda se realizează folosind una dintre modalitățile de contact furnizate. Vezi mai multe din galerie +. Manastirea.sfmaria@yahoo.com cspsfmaria@yahoo.com (pentru cazare si tratament). Sfântul pantelimon la mănăstirea techirghiol. 1914 ‑ †2011), duhovnic înțelept al mănăstirii între anii 1976 și 2011, care a spovedit și povățuit nenumărați credincioși în modesta sa chilie.

Slujire Arhierească La Mănăstirea Sfanta Maria Techirghiol Youtube
Slujire Arhierească La Mănăstirea Sfanta Maria Techirghiol Youtube Source from : https://www.youtube.com/watch?v=HOCXibF_XRc
În cazul în care localitatea dumneavoastră nu se află în lista. Renumele mănăstirii sfânta maria din techirghiol se datorează și prezenței aici, timp de 35 de ani, a părintelui arhimandrit arsenie papacioc (n. Manastirea.sfmaria@yahoo.com cspsfmaria@yahoo.com (pentru cazare si tratament). Hotel sfanta maria techirghiol este situat in centrul orasului techirghiol, in incinta manastirii sfanta maria, ocupand o suprafata de aproximativ 600 mp. Oferte și promoții, facilități și obiective turistice pentru vacanțe sau excursii reușite.

Hotelul sfânta maria ** este situat în centrul orașului techirghiol, în incinta mănăstirii sfânta maria, ocupând o suprafață de aproximativ 600 mp.

Manastirea techirghiol, din statiunea balneara techirghiol, isi are inceputul in anul 1928, cand patriarhul miron cristea cumpara aici o casa cu 16 camere. Mănăstirea sfânta maria techirghiol este greu să nu te surprindă prezența unei vechi biserici de lemn, în stil maramureșean, la în acest caz, comanda se realizează folosind una dintre modalitățile de contact furnizate. Vezi mai multe din galerie +. Mânăstirea sfanta maria din techirghiol. Lasata in paragina, bisericuta de lemn este apoi adusa in anul 1951 la manastirea nou infiintata de la techirghiol, de catre patriarhul iustinian, care devine astfel ctitorul manastirii sf.

Maica semfora gafton, stareţa mănăstirii sfânta maria din techirghiol, unde a fost duhovnic părintele arsenie papacioc, a încetat din viaţă. Manastirea sfanta elena de la mare. Home » emisiuni » teologice » comori ale ortodoxiei » mănăstirea „sfânta maria din techirghiol. Mânăstirea sfanta maria din techirghiol. Hotel sfanta maria techirghiol este situat in centrul orasului techirghiol, in incinta manastirii sfanta maria, ocupand o suprafata de aproximativ 600 mp.

Mozaicon Posts Facebook
Mozaicon Posts Facebook Source from : https://www.facebook.com/mozaicon/posts
Home » emisiuni » teologice » comori ale ortodoxiei » mănăstirea „sfânta maria din techirghiol. Distribuie distribuie distribuie distribuie adauga la wishlist. Hotelul este situat in centrul orasului techirghiol, in incinta manastirii sfanta oferte, preturi si locuri disponibile la hotel sfanta maria, techirghiol. Manastirea sfanta elena de la mare. Mânăstirea sfanta maria din techirghiol.

Ovidiu nr.5, techirghiol, constanta romania, techirghiol, 906100, romania.

Hotelul este situat in centrul orasului techirghiol, in incinta manastirii sfanta oferte, preturi si locuri disponibile la hotel sfanta maria, techirghiol. (0241) 736 612 receptie : Maica semfora gafton, stareţa mănăstirii sfânta maria din techirghiol, unde a fost duhovnic părintele arsenie papacioc, a încetat din viaţă. Sfântul pantelimon la mănăstirea techirghiol. Manastirea techirghiol, din statiunea balneara techirghiol, isi are inceputul in anul 1928, cand patriarhul miron cristea cumpara aici o casa cu 16 camere.

Posting Komentar untuk "Manastirea Sfanta Maria Techirghiol Contact"